Simon Kjær færdig i Milan - retur til FC Midtjylland?

The perfect guide to the casino

Simon Kjær færdig i Milan – retur til FC Midtjylland?

Efter fire år i den røde trøje forlader landsholdets anfører, Simon Kjær, AC Milan til sommer. Det bekræfter hans agent, Mikkel Beck, til Bold.dk. En ny mulig destination kan være en retur til FC Midtjylland.

Kjær kom til Milan fra Sevilla i januar 2020 på en lejeaftale, der senere blev permanent. I sin tid i Milano har han opnået 120 kampe, og et italiensk mesterskab i 2021/22 sæsonen.

“Det er et naturligt farvel til en klub, hvor Simon har elsket at spille i sin karriere,”
udtaler Mikkel Beck. “Parterne skilles i god gensidig forståelse, og der er ingen dramatik i situationen.”

Kjær, der startede sin karriere i FC Midtjyllands akademi, spillede 19 førsteholdskampe for klubben, inden han i 2008 blev solgt til Palermo. Siden har han opnået stor succes i udlandet med klubber som Wolfsburg, AS Roma, Sevilla og altså AC Milan, hvor han blandt andet var med til at vinde det italienske mesterskab i 2021/22-sæsonen.

FC Midtjylland drømmer om comeback

Kjærs farvel til AC Milan har åbnet for spekulationer om hans fremtidige destinationer. En af de mest spændende muligheder er et comeback til FC Midtjylland, hvor han for alvor startede sin fodboldkarriere på akademiet og siden opnåede 18 førsteholdskampe, inden salget til Palermo.

FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, har tidligere udtrykt et stort ønske om at få Kjær tilbage til Heden. “Det ville være kæmpestort at rekruttere Simon, bare som ambassadør,” udtalte Steinlein til Tipsbladet i 2020. “Han kan nærmest selv bestemme, hvilken stilling det skal være.”

Udover FC Midtjylland har også en anden af landsholdsanførens tidligere klubber meldt sig ind i kampen om Kjærs underskrift. Det kan du læse om her

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top