Klaiber: "Jeg sværger, at alle mand er i smerte"

The perfect guide to the casino

Klaiber: “Jeg sværger, at alle mand er i smerte”

Sean Klaiber mener, at kunstgræsbanen på Right to Dream Park er skyld i Brøndbys træthed og manglende scoringsevne i søndagens 1-1 kamp mod FC Nordsjælland.

“Vi var trætte til sidst. Det skyldes også den dumme bane. Jeg sværger, at alle mand er i smerte. Det er crazy,” udtalte Klaiber til Bold.dk efter kampen.

Klaiber mener, at den ujævne bane tvinger spillerne til at stoppe op konstant, hvilket slider på kroppen og gør det sværere at spille fodbold.

“På en normal bane fortsætter bolden med at rulle, men på det her underlag stopper den med det samme, så man skal hele tiden stoppe op, og det slider virkelig på kroppen,” siger han.

Læs også: Status på Vallys skade

Klaiber mener også, at kunstgræsbanen påvirker spillet negativt. Han hævder, at han mistede en stor chance i første halvleg på grund af den ujævne overflade.

“Det påvirker spillet 100 procent. Se bare på min chance i første halvleg. Hvis det var på en normal bane, havde jeg nemt kunne score på den, fordi jeg var hurtigere end mine direkte modstandere, så jeg ville have haft et bedre drev med bolden, men jeg var nødt til at stoppe op, og så gled jeg endda også. Det er bare dumt,” siger han.

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top