Tidligere Brøndby-profil drømmer om retur til Vestegnen

The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-profil drømmer om retur til Vestegnen

Den tidligere Brøndby-profil, Ferhan Hasani, drømmer om at vende retur til Vestegnen i en rolle udenfor kridtstregerne.

Ferhan Hasani skiftede til Brøndby fra VfL Wolfsburg tilbage i 2013, og i løbet af sine knap to år i klubben, inden turen gik videre til makedonske Shkendija Tetovo, nåede han at notere sig for syv mål og fire oplæg i 36 kampe.

Siden da har karrieren budt på ophold i adskillige klubber, og senest er den i dag 32-årige Ferhan Hasani skiftet til FC Helsingør i NordicBet Ligaen, hvor han har sat sin signatur på en to-årig aftale, og det er altså med henblik på at blive i Danmark i mange år.

Det fortæller han i et interview med bold.dk.

– Jeg vil gerne blive i Danmark og afslutte min karriere. Jeg vil gerne begynde på noget uddannelse og se på, hvad jeg kan lave efterfølgende. Først skal jeg hjælpe FC Helsingør de næste to år, siger Ferhan Hasani til bold.dk og tilføjer.

– Lige nu tænker jeg, at jeg gerne vil gå trænervejen, men det er stadig tidligt at sige nu. Det kan jeg se på, når jeg snart er færdig med at spille fodbold. Jeg elsker fodbold, og jeg vil gerne blive inden for branchen. Jeg vil gerne finde noget i Danmark, fortæller Hasani, der ikke lægger skjul på, at han drømmer om at vende tilbage til Brøndby.

– Brøndby vil altid være i mit hjerte. Jeg elskede klubben, og jeg taler stadig med spillerne, som jeg spillede sammen med. Jeg har altid fulgt klubben.

– Hvis der kommer en mulighed for at arbejde i Brøndby, når jeg er færdig med karrieren, så vil jeg altid sige ja med kærlighed, lyder det afslutningsvis fra Ferhan Hasani.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top