Rasmus Falk overvejer sin fremtid i FC København efter mesterskabsfest

The perfect guide to the casino

Rasmus Falk overvejer sin fremtid i FC København efter mesterskabsfest

Rasmus Falk, midtbanespiller for FC København, fejrer endnu en fest med klubben, men han overvejer muligvis sin fremtid i klubben.

FC København sikrede sig mesterskabet i den seneste spillerunde efter en sejr over Viborg og en efterfølgende sejr fra deres ærkerivaler, Brøndby, over FC Nordsjælland, hvilket effektivt sendte mesterskabet til København. Nu skal mesterskabet fejres igen, og Falk er klar til at fejre det, fuld af forventninger til sine holdkammerater.

Før festen kunne begynde, var der stadig 90 minutters fodbold at spille, som var fyldt med følelser og tårer. Carlos Zeca, der forlader klubben ved kontraktudløb, spillede for første gang siden hans korsbåndsskade sidste år. Han startede kampen ved at give bolden til Rasmus Falk, som derefter sparkede den ud over sidelinjen, hvorefter Zeca blev udskiftet under stående ovationer. Dette øjeblik gav Falk gåsehud, da de to spillere har delt mange minutter på banen sammen.

Udover Zeca, forlader også Kalle Johnsson og Marko Stamenic FC København, og Falk afviser ikke muligheden for at søge sit første udlands eventyr denne sommer. Han bemærker, at han har været i klubben i lang tid, og på grund af hans alder, er han bevidst om, at han ikke har mange år tilbage i fodboldverdenen, så han gør sig nogle overvejelser.

FC Københavns sportsdirektør, Peter Christiansen, er ubekymret over Falks overvejelser, bemærkende at det ville kræve et betydeligt økonomisk tilbud for at købe ham. Falk har været hos FC København i syv sæsoner, og er nu 31 år gammel, så hvis han ønsker at prøve fodbold i udlandet, så er tiden ved at nærme sig.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top