Grædefærdig Patrick Mortensen: Det betyder alt

The perfect guide to the casino

Grædefærdig Patrick Mortensen: Det betyder alt

AGF-topscoreren var grådkvalt, da han skulle sætte ord på AGFs præstation og de vundne bronzemedaljer.

AGF leverede søndag aften et fuldstændig vanvittigt comeback, da de hjemme på Ceres Park endte med at spille 3-3 med Brøndby efter at have været nede med 3-0.

Det var også nok til at sikre aarhusianerne bronze, da Viborg ligeledes spillede uafgjort mod FC Nordsjælland, og efter kampen blev trejdepladsen da også fejret med manér.

Følelserne fik i den grad også frit spil oven på den mirakuløse præstation, og efter slutfløjt mødte en grådkvalt Patrick Mortensen op til interview.

– Jeg tror det er første gang, at jeg græder på TV.

– Det er bare helt vildt. Hold kæft en sæson. Hold kæft en første halvleg – En rutsjebanetur af følelser uden lige.

– Jeg er så glad på klubben og fansenes vegne. Det er stort, sagde AGF-angriberen til Discovery+, mens han også satte ord på, hvad der blev sagt ved pausen, da de var bagud med 2-0.

– Vi havde ikke noget at tabe, da vi gik ind til pause. Vi snakkede om det at vise sig, som de mænd vi var. Og så var det vigtigt at vi gik på de rigtige tidspunkter i forhold til vores pres.

– Det betyder alt. Vi ville selvfølgelig gerne have haft noget højere oppe. Og det gik vi også efter internt. Men det er jo helt vanvittigt, når du er nede 0-3, at vi viser vores bedste side i anden halvleg.

– Jeg er tom af ord, og vanvittig stolt af holdet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top