BIF-fans er ikke i tvivl: Han skal væk NU!

Jesper Sørensen modtager endnu engang en hård medfart af Brøndbys fans.

Brøndby leverede en fornem indsat i aftenens opgør mod AGF – i hvert fald i først halvleg. Her kunne de blå-gule fra Vestegnen således glæde sig over en 2-0-føring ved halvleg, mens de ligeledes var en mand i overtal efter Kevin Yakob modtog et direkte rødt kort.

I det 67′ øgede Mathias Kvistgaarden føringen til 3-0, og Brøndby lignede dermed et hold, som var på vej mod en god sæsonafslutning og tre sikre point.

Sådan skulle det dog ikke gå. AGF scorede nemlig tre mål på 11 minutter, og så sluttede kampen 3-3, mens hjemmeholdet i øvrigt kunne glæde sig over at have sikret sig tredjepladsen og bronzemedaljerne.

Det har efterfølgende fået adskillige Brøndby-fans til tasterne, hvor de udtrykker stor utilfredshed med Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, der flere gange er blevet stærkt kritiseret i løbet af sæsonen.