Storklub har budt 185 millioner kroner på Lindstrøm: Så meget får Brøndby ved et salg

The perfect guide to the casino

Storklub har budt 185 millioner kroner på Lindstrøm: Så meget får Brøndby ved et salg

Der er blevet sendt konkret bud efter den tidligere Brøndby-stjerne.

Rygterne har været mange det seneste års tid, hvor Jesper Lindstrøm har været et af de varmeste danske fodboldnavne, og han er således jævnligt blevet sat i forbindelse med et klubskifte til større addresser.

For nylig kom det blandt andet frem, at RB Leipzig havde udset sig den unge dansker som en ny tilføjelse til offensiven, og nu har den tyske storklub afgivet et konkret bud.

Det skriver den tyske avis Bild, der melder om et bud på 185 millioner kroner. Avisen skriver dog samtidig, at Eintracht Frankfurt har afvist budet, da de forlanger mellem 220-300 millioner kroner for Jesper Lindstrøm.

Eintracht Frankfurt kan dog få svært ved at holde på Jesper Lindstrøm, da han ifølge avisen har et klart mål om at spille Champions League efter sommerferien, hvilket han altså kan få lov til med RB Leipzig.

Skulle en handel ende med at blive en realitet, så er der også gode nyheder til Brøndby, der angiveligt har en videresalgsklausul på 15 procent.

De blå-gule fra Vestegnen står dermed til at tjene et sted mellem 33 og 45 millioner kroner ved et salg af Jesper Lindstrøm, såfremt Eintracht Frankfurt lykkes med at få deres ønskede pris for danskeren.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top