"Se ATP Rome finalen live med Bet365. Opret en konto i dag og få adgang til live streaming samt en velkomstbonus.

The perfect guide to the casino

“Se ATP Rome finalen live med Bet365. Opret en konto i dag og få adgang til live streaming samt en velkomstbonus.

Scenen er sat til en spændende herresinglefinale ved ATP Rome, hvor 20-årige Holger Rune vil møde 27-årige Daniil Medvedev. Dette opgør præsenterer en spændende blanding af ungdom og erfaring, med begge spillere, der viser exceptionel form op til finalen. Du kan se denne spændende finale live på Bet365. Tilmeld dig i dag og få adgang til live streaming.

Rune, der i øjeblikket er nummer syv i verden, har været i fænomenal form i denne turnering. Han har vist imponerende tæthed og kæmpede sig tilbage mod Casper Ruud i semifinalerne fra at være nede med et sæt og et brud. Denne sejr var især betydelig, da Ruud havde vundet alle fire af deres tidligere møder​1​. Få en velkomstbonus ved tilmelding og se Holger Rune vs Daniil Medvedev finalen live på Bet365. Opret en konto nu.

På den anden side markerer Medvedevs rejse til finalen en betydelig vending. Han havde tabt sin første kamp i Rome i hans tre tidligere optrædener. Men i år ser han ud til at have fundet sin rytme på ler, hvilket har bragt ham til sin anden lerbane-finale og første siden 2019​2​. Få adgang til live sportsbegivenheder, inklusiv ATP Rom finalen mellem Holger Rune og Daniil Medvedev.

Tilmeld dig Bet365 nu og få din bonus.

I form af hoved-til-hoved, fører Rune 1-0 mod Medvedev, efter at have slået ham 6-3, 6-4 i kvartfinalerne i Monte-Carlo Masters​3​. Dette skulle give Rune en lille psykologisk fordel, der går ind i finalen. Se ATP Rome finalen live med Bet365.

Opret en konto i dag og få adgang til live streaming samt en velkomstbonus.

At tage højde for begge spilleres nylige form og præstationer, er det svært at pege på en klar favorit. Uanset udfaldet, kan tilskuere se frem til en højkvalitets kamp mellem to spillere i toppen af deres spil. Resultatet vil sandsynligvis afhænge af, hvem der bedst kan udføre deres spilplan og håndtere presset i øjeblikket.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top