Målorgie i Portugal: Benfica smadrede Club Brügge

De fremmødte tilskuere fik i den grad noget for pengene i aftenens ottendedels-finale mellem Benfica og Club Brügge.

Benfica havde sikret sig et fornem udgangspunkt forud for aftenens returopgør på Estádio da Luz i Lissabon, da de vandt med 2-0 i den første kamp mod belgiske Club Brügge.

Portugiserne var dermed også storfavoritter til at spille sig videre i kvartfinalen, og der var da heller aldrig nogen tvivl om, hvem der ville trække det længste strå, men til gengæld udspillede der sig altså et sandt målorgie.

Allerede to minutters spil sendte Joao Mario bolden i kassen, men Club Brügge slap med skrækken, da målet blev annulleret.

Det var dog ikke tilfældet efter 36 minutters spil, da Rafa sendte bolden i kassen til 1-0, og herefter stod der altså kun Benfica på kampen.

To minutter inde i første halvlegs overtid gjorde Goncalo Ramos det således til 2-0, og 12 minutter inde i anden halvleg var selvsamme Ramos på pletten endnu engang.

Efter 71 minutters spilletid var det så Joao Marios tur til at lege med, da han gjorde det til 4-0, mens indskiftede David Neres cementerede storsejren med sin scoring til 5-0.

Det lykkedes for Club Brügge at pynte på resultatet i slutminutterne, da Bjorn Meijer reducerede til slutresultatet 1-5 i det 87′ minut.