Kæmpe drama på Stamford Bridge: Chelsea videre efter kontroversiel sejr over Dortmund

Der var drama for alle pengene i aftenens ottendedelsfinale mellem Chelsea og Dortmund.

Kriseramte Chelsea skulle her til aften forsøge at vende 1-0 nederlaget til Dortmund i første opgør til en samlet sejr hjemme på Stamford Bridge, og det lykkedes da også for The Blues, der lignede et forvandlet mandskab.

Graham Potters mandskab kom ud som lyn og torden, og efter en første halvleg med adskillige chancer lykkedes det endelig for Raheem Sterling at få netmaskerne til at blafre, da han gjorde det til 1-0 i det 43′ minut.

Blot otte minutter inde i anden halvleg opstod kampens helt store drama, da Chelsea fik tilkendt et kontroversielt straffespark for hånd på bolden.

Kai Haverts fik ansvaret fra 11-meter-pletten, men sendte bolden på stolpen. Lykken varede dog kort for Dortmund, da kampens dommer dømte omspark, da flere spillere havde bevæget sig ind i straffesparksfeltet inden Havertz skud, og anden gang var tyskeren altså usvigelig sikker, da han sendte bolden i kassen til 2-0, som også endte med at blive kampens slutresultat, og Chelsea spillede sig dermed videre med en samlet sejr på 2-1.