The perfect guide to the casino

Profil åben for afsked: Har niveau til mere end Superligaen

FC Midtjylland hentede i sommer en gammel kending i RSC Anderlecht, da man lejede svenske Kristoffer Olsson for resten af sæsonen.

Her er den svenske midtbanespiller gået direkte ind på holdet, som han også var en del af fra 2015 til 2017. Nu åbner Olsson dog op for endnu et exit fra det midtjyske, da han selv mener, at han har niveau til mere end Superligaen.

– Vi må se, hvad der kommer til at ske. Jeg er 28 år og ønsker at spille på det højest mulige niveau. Jeg føler selv, at jeg kan spille på et højere niveau end Superligaen, indleder Kristoffer Olsson til svenske Fotbollskanalen og fortsætter:

Læs også: Pudsig situation: Steinlein afviser, at FCM har været i dialog med Brøndby-indkøb

– Men det er også vigtigt at få, hvad du har brug for. Det er vigtigt for mig, at jeg føler mig fri, og det gør jeg her i FCM. Så jeg kan godt se mig selv blive, hvis klubben ønsker det, og det hele falder på plads, siger han endvidere.

Dog er der også en anden mulighed, som er at vende tilbage til Anderlecht, hvor der er sket store ændringer, siden han forlod klubben. Her har Brian Riemer nemlig taget over som cheftræner, mens Jesper Fredberg er kommet til som ny fodbolddirektør.

– Når der kommer en ny fodbolddirektør og en ny træner, sker der ret store ændringer. De vil have tingene på deres måde. Det er jeg også ret åben omkring.

Læs også: Ståle Solbakken afslører: Er begyndt at følge FCK igen

– Jeg har to år tilbage i Anderlecht, og jeg er åben omkring, hvordan det hele tager sig ud, slutter Olsson, som FC Midtjylland angiveligt har sikret sig en købsoption på, der lyder på 30 millioner kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top