The perfect guide to the casino

Pudsig situation: Steinlein afviser, at FCM har været i dialog med Brøndby-indkøb

Claus Steinlein kender ikke noget til den dialog, som Rasmus Lauritsen mener, at der har været mellem ham og FC Midtjylland.

Tidligere på ugen fortalte Brøndbys nyindkøb, Rasmus Lauritsen, i et interview med bold.dk, at han også har været i dialog med FC Midtjylland, men at han foretrak et skifte til Brøndby, da han ser dem som en større klub.

– Der har været dialog med FC Midtjylland. Det var der både i sommer og nu her. Jeg havde en rigtig god tid i FC Midtjylland og har stor respekt for de mennesker, som jeg arbejdede sammen med.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– For mig er Brøndby jo bare en større klub, det tænder mig meget mere at spille her. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg hellere vil spille for Brøndby, lød det for nogle dage siden fra Rasmus Lauritsen.

Den udtalelse er dog kommet noget bag på FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein, der ikke kender noget til den dialog, som Rasmus Lauritsen altså mener der har været.

Det fortæller han til bold.dk.

– Jeg læste jo din artikel og var noget overrasket over det, så jeg har talt med Lauritsen siden og hørt om det. Jeg var selv med til at vælge ham til Drengedrømmen, hvis folk kan huske det program, så han er en af dem, som jeg holder meget af.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Men jeg ved ikke, hvordan han har haft formuleret sig til dig, men vi har ikke været ude efter ham i det her vindue. Vi har fire klassemidterforsvarere, som også er rutinerede. Så hvis vi skulle have hentet en ny, skulle det have været en ung en, og der er Rasmus jo ikke lige en del af den kategori.

– Så det er ikke en spiller, som vi er gået efter, lyder det fra Steinlein, der dog håber på, at Rasmus Lauritsen får massere af succes i Brøndby.

– Han er en sindssyg dejlig dreng. Jeg ved, hvor hårdt han har kæmpet. Han har altid kæmpet, fordi han har været på de yderste mandater, men han har fået en flot karriere. Så jeg håber, det kan fortsætte i Brøndby, lyder det afslutningsvis fra FCM-direktøren.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top