The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken afslører: Er begyndt at følge FCK igen

Ståle Solbakken har en stor plads i FC Københavns historie med otte danske mesterskaber, fire pokaltitler og en karriere som aktiv spiller i klubben.

Dog har den nuværende norske landstræner dog ikke lagt skjul på, at han efter det dramatiske brud med klubben i efteråret 2020 ikke længere fulgte med. Indtil nu.

Læs også: FCK tabte efter straffesparkskonkurrence: Fint at få trænet det

Til fanmediet Kvart i Bold afslører Solbakken nemlig, at han lige så stille er begyndt at se løvernes kampe i tv:

– Efter at Jacob (Neestrup, red.), Hjalte (Bo Nørregaard, red.) og Stefan (Madsen, red.) har taget over, er jeg begyndt at følge med igen. Jeg så en del kampe før jul – dog ikke live – og følger mere med i FCK nu, end jeg har gjort i halvandet år, afslører Ståle Solbakken således til fanmediet og fortsætter:

– Jeg har det godt med alle drengene (spillere og trænere, red.) og har intet at udsætte på dem, men der er andre i klubben, som først skal komme med nogle indrømmelser. Jeg er en stolt mand. Jeg elsker FC København, og det er personer, som skaber kultur. Nogle af dem er tilbage nu, men der er stadig folk over dem, som jeg nok gerne vil slippe for at se på noget tid endnu, slutter Solbakken.

Læs også: Viktor Fischer taler ud: Mit forhold til Thorup er åbenlyst

Nordmanden var således også fysisk til stede for at overvære tirsdagens testkamp mellem FC København og Viking FK, hvor sønnen Markus Solbakken spiller og var med fra start.

OVERSIGT

Scroll to Top