FCK tabte efter straffesparkskonkurrence: Fint at få trænet det

The perfect guide to the casino

FCK tabte efter straffesparkskonkurrence: Fint at få trænet det

FC København er i øjeblikket på træningslejr i Portugal, hvor man deltager i den årlige opvarmningsturnering Atlantic Cup.

Her var de danske mestre tirsdag aften for anden gang i aktion, hvor udfaldet blev et nederlag til Viking efter en straffesparkskonkurrence, som blev en realitet efter 0-0 i ordinær tid. Her endte Denis Vavro og stortalentet Noah Sahsah med at brænde.

Trods nederlaget forsøger Jacob Neestrup at tage de gode ting med fra kampen, som blandt andet var at træne disciplinen fra ellevemeterpletten.

Læs også: Ung FCK-komet: Jeg drømmer om Real Madrid

– Jeg synes, vi var rigtigt gode i de første 30-35 minutter, hvor vi ser meget af det, vi gerne vil se, men selvfølgelig havde jeg også gerne set, at vi havde puttet par bolde i kassen, for vi havde chancerne til det. Så vi skal være skarpere i felterne, det er noget af det, vi tager med fra kampen, indleder Jacob Neestrup til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– 2. halvleg blev mere åben med meget spil frem og tilbage, så den kontrollerer vi ikke lige så godt som det meste 1. halvleg. Men vi fik set en intens kamp, og det var det vigtigste. At vi så også fik trænet straffespark til sidst, det er fint nok, men det er de 90 minutters ordinær kamp, som vi tager med hjem og evaluerer på og tager ved lære af.

Læs også: Viktor Fischer taler ud: Mit forhold til Thorup er åbenlyst

– Vi stiller et stærkt og kompetitivt hold i aften, og vi valgte at lade nogle spillere træne godt igennem i formiddag for at kunne sende andre i kamp her til aften. Det betyder selvfølgelig lidt for relationerne, at nogen ikke har spillet så meget sammen, men det er det også vigtigt at bruge de her træningskampe til, og det var godt at se nogle andre i kampe, slutter FCK-træneren.

Du kan finde highlights fra kampen lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top