Viktor Fischer taler ud: Mit forhold til Thorup er åbenlyst

The perfect guide to the casino

Viktor Fischer taler ud: Mit forhold til Thorup er åbenlyst

Viktor Fischers sidste tid i FC København endte ikke på den bedste måde, da han under Jess Thorup blev sat af holdet og siden solgt.

Nu fortæller Viktor Fischer, der netop er skiftet til svenske AIK Stockholm, hvordan forholdet til FCK og Thorup er i dag i et interview med bold.dk:

– Mit forhold til klubben er ganske udmærket.

Læs også: Bekræftet: FC København langtidssikrer ung stopper

Hvad med til Jess Thorup?

– Det behøver vi ikke engang at snakke om, det er jo ret åbenlyst, indleder Viktor Fischer og fortsætter:

– Det var jo to forskellige klubber, den jeg kom til, og den jeg forlod igen. Nu lader det til, at det er en helt tredje klub på en eller anden måde. Det er en klub, som går igennem nogle faser lige for tiden.

– Så det er for mig kun relevant at snakke om forholdet til fansene, fordi det vil jo bestå. Det var der, det er der nu, og det vil måske også være der i fremtiden.

Læs også: Neestrup jubler over forlængelse: Vores miljø kan videreudvikle hans høje potentiale

– Men det andet kommer og går. Klubberne forandrer sig, og der kommer nye trænere og sportsdirektører. En klub kan se fuldstændig anderledes ud på fem år, og så er det jo helt tåbeligt af mig at sige, jeg har et forhold til en klub, jeg ikke kender, som også lynhurtigt forandrede sig, da jeg var på vej væk på det tidspunkt. Men jeg har intet problem med nogen mennesker i klubben, intet, lyder det fra Viktor Fischer.

Den i dag 28-årige offensivspiller nåede 120 kampe for FC København med 29 mål og 44 oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top