The perfect guide to the casino

Officielt: Silkeborg henter Lasse Vigen

Silkeborg har netop præsenteret et velkendt navn i Superligaen.

Rygterne har floreret det meste af dagen, og nu er det endelig blevet en realitet. Lasse Vigen er ny spiller Silkeborg IF.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside, hvor det samtidig fremgår, at Lasse Vigen, der indtil nu har været uden kontrakt, har sat sin signatur på en aftale frem til sommer.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– Vi er meget glade for, at det er lykkedes at hente en kvalitetsspiller som Lasse Vigen Christensen til klubben, siger sportschef Jesper Stüker på klubbens hjemmeside og uddyber.

– Vi står over for en spændende forårssæson, hvor han utvivlsomt vil komme til at hjælpe os med sin rutine, dynamiske spillestil og store arbejdsradius.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Han har holdt formen ved lige i Esbjerg i de seneste uger og kommer fra et godt forløb i Belgien med mange kampe, så han er klar til at forstærke truppen med øjeblikkelig virkning, lyder det afslutningsvis fra Jesper Stüker.

28-årige Lasse Vigen, der har en fortid i Brøndby, fik ophævet sin kontrakt med belgiske Zulte Waregem i starten af januar, og siden da har han altså trænet med i Esbjerg fB for at holde formen ved lige.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top