CV om ung komet: Han skal løfte pokaler, inden han skal videre

The perfect guide to the casino

CV om ung komet: Han skal løfte pokaler, inden han skal videre

Oscar Schwartau har gjort kometkarriere på Vestegnen, hvor han med sine blot 16 år allerede står noteret for 15 kampe og tre mål for Brøndbys førstehold.

Sådan noget bliver naturligvis bemærket i større klubber, men står det til klubbens fodbolddirektør Carsten V. Jensen, så skal den unge angriber først opnå store ting i Brøndby før et skifte kan komme på tale.

– Det må meget gerne vente, synes jeg. Nummer et for Brøndby er, at vi præsterer og er med til at skabe oplevelser for alle i og omkring klubben.

– Nummer to er at skabe en forretning, og vi ser gerne, at Schwartau for alvor kommer ind og får spillet en masse kampe og løftet nogle pokaler, inden han en dag skal videre. For det berettiger hans talent til, siger Carsten V. Jensen ifølge Tipsbladet om sin unge angriber, der har kontraktudløb på Vestegnen i sommeren 2025.

Læs også: Ny spiller har større ambitioner end Brøndby: Selvfølgelig er det en drøm

Oscar Schwartau og resten af Brøndby-holdet spiller senere på fredagen en træningskamp mod svenske IF Elfsborg. Et opgør, som man kan streame live på Brøndby TV+ klokken 14:00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top