Medie: United blander sig i kapløb om colombiansk talent

The perfect guide to the casino

Medie: United blander sig i kapløb om colombiansk talent

Manchester United er ifølge Daily Mirror klar til at blande sig i kapløbet med Liverpool om at sikre sig Chicago Fires colombianske vidunderdreng, Jhon Duran, som også Chelsea har vist interesse for.

18-årige Duran har fanget opmærksomheden hos flere store, europæisk klubber efter at have scoret otte mål og stået for fem assists i 27 kampe for Chicago i den amerikanske liga, MLS. Den unge højre wing har allerede spillet to landskampe, og han er klar til at krydse Atlanten næste år.

Han skiftede fra den colombianske klub Envigado i januar og har allerede vakt begejstring. Ifølge The Sun ligger prisen på talentet omkring ti millioner pund, godt 85 millioner kroner, og United skulle for nylig have været i kontakt med hans agent.

Men det er usandsynligt, at Manchester-klubben kan sikre sig Duran uden kamp. Liverpool skrev med hans landsmand Luis Diaz i januar og har også plottet Chicagos stjernefrø. Og Chelsea har lige hentet målmanden Gabriel Slonina i Chicago Fire, så der er allerede kontakt de to klubber imellem.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top