Dortmunds ultras bliver væk fra Parken

The perfect guide to the casino

Dortmunds ultras bliver væk fra Parken

Når Borussia Dortmund møder FC København til den sidste gruppespilskamp i Champions League i Parken onsdag 2.november, bliver det uden medlemmer af ultras-gruppen The Unity på lægterne, skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Meldingen kommer på fangruppens officielle hjemmeside.

Borussia Dortmund har iværksat flere tiltag for at sikre sikkerheden hos de rejsende tyske fans. Klubben har gjort alle udebanebilletter personlige, hvilket betyder, at fansene får tjekket deres ID, før de bliver lukket ind på stadion. Det sker blandt andet for at undgå, at der kommer Brøndby-fans ind blandt Dortmunds fans.

Da de to klubber mødtes i Dortmund, var der både fans af HSV og Brøndby på stadion, og det førte til, at der opstod en del uro på tilskuerpladserne.

The Unity skriver, at de ikke kan acceptere de forhold, hvorfor de ikke vil være til sted i Parken.

Fangruppen er utilfreds med klubben.

– Ingen har forpligtet Borussia Dortmund til kun at sælge billetter til klubbens medlemmer. Dermed bliver mange Dortmund-fans frataget muligheden far st støtte holdet i Danmark, hedder det på hjemmesiden.

The Unity lægger vægt på, at Borussia Dortmund kan blive ramt af en don, hvis der igen opstår uroligheder, men klubbens tiltag vækker ikke begejstring.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top