Løfte brudt igen, igen: Vågnet til manglende lønudbetaling

The perfect guide to the casino

Løfte brudt igen, igen: Vågnet til manglende lønudbetaling

Spillerforeningen har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at Vendsyssels spillere er vågnet op til manglende lønudbetaling. Det er dog langt fra uvant for spillerne.

Det sejler.

Mens langt de fleste danske lønmodtagere i dag har modtaget løn for den seneste måneds arbejde, så er det ikke tilfældet i 1. divisionsklubben, Vendsyssel FF.

Spillerforeningen har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor de bekræfter den ærgerlige hændelse.

– Vi kan konstatere, at spillerne ikke har fået udbetalt løn i dag. Vi har siden slutningen af april været i meget tæt kontakt med spillerne, da vi allerede dengang oplevede, at klubben ikke kunne betale april-lønnen, siger Michael Sahl Hansen, direktør i Spillerforeningen.

Siden april er der givet tomme løfter om, at der ville komme styr på situationen, og at folk ikke skulle være bekymret for fremtidige lønninger.

– Klubben gav dengang udtryk for, at de havde det hele under kontrol, og at spillerne kunne være rolige for fremtiden. Det kan vi i dag konstatere var tomme løfte, og derfor har vores rådgivningsteam holdt møde med spillerne i formiddags, hvor de har rådgivet og vejledt dem i forhold til den situation, de uforskyldt er havnet i.

Samtidig er ledelsen og ejerne nærmest gået under jorden.

– Vi har aldrig tidligere oplevet, at en ledelse i en fodboldklub har været så fraværende på et så kritisk tidspunkt.

Spillerforeningen vil sende et påkrav til klubben om den manglende løn, hvis den ikke er udbetalt senest til midnat, skriver Spillerforeningen i pressemeddelelsen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top