The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken: Stærke Eriksen kan klare det her

Ståle Solbakken fortæller, at Christian Eriksen skal igennem nogle svære faser, men at han har styrken til at klare det.

Den tidligere FC København-træner Ståle Solbakken, der i dag står i spidsen for det norske landshold, var ligesom så mange andre plantet foran tv-skærmen, da Christian Eriksen pludselig kollapsede under lørdagens EM-kamp mod Finland, og det var fik minderne fra hans egen livstruende episode til at blusse op.

Tilbage i 2001 blev Ståle Solbakken ligesom Christian Eriksen ramt af et hjertestop under en træning for FC København, hvilket i sidste ende fik ham til at indstille sin aktive spillerkarriere.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Derfor ved han om nogen også hvilke faser, som den danske landsholdsstjerne nu står over for, og det sætter han ord på i et interview med norske TV2.

– Christian Eriksen skal sunde sig lidt nu. Han ligger trygt og godt hos de dygtigste eksperter i Danmark. Først går han sikkert igennem en lettelsesfase, hvor han sætter umådelig stor pris på livet og familien, siger Solbakken og fortsætter:

– Han skal igennem nogle faser, som er relativt vanskelige og lidt frem og tilbage. Men jeg kender ham som en vældig stærk karakter.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Han får professionel hjælp, men der er meget, som skal bearbejdes, og der er mange spørgsmål, der skal stilles.

– Han er en mand, som er på toppen af livet, småbørnsfar og italiensk mester, og der skal en stærk ryg til for at klare det, men er der nogen, som kan klare det, er det Christian, lyder det fra Solbakken, der i samme ombæring forklarer, at han selv var et andet sted i livet og karrieren, da han fik hjertestop, og de to tragiske hændelser derfor er svære at sammenligne.

– Der er lidt forskel på fodboldspillerne Eriksen og Solbakken, både i alder og kvalitet. Jeg tror, at han er så stærk fysisk og psykisk, at han kommer hurtigt igennem den første bearbejdningsfase, siger Ståle Solbakken, der selv var 33 år gammel, da han blev ramt af hjertestop og efterfølgende indstillede sin karriere.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Belgisk stjerne med rørende Eriksen-besked: ‘Jeg elsker ham; jeg er stolt over at kunne kalde ham ven’.

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top