The perfect guide to the casino

Mourinho efter Eriksen-kollaps: Jeg bad og græd i går

Den portugiske manager fortæller, at han både græd og bad, da Christian Eriksen kollapsede.

Lørdag aften udspillede der sig nogle forfærdelige og traumatiske scener, da Christian Eriksen pludselige kollapsede nær sidelinjen i slutningen af første halvleg, hvorefter danskeren modtog hjertemassage.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Den grusomme episode sendte chokbølger gennem fodboldverdenen – også hos José Mourinho, der nåede at være træner for Christian Eriksen i tre måneder i løbet af deres fælles tid i Tottenham.

– Det var meget vigtigere end fodbold, men samtidig kom de gode værdier i fodbold til udtryk. Kærligheden, solidariteten og familieånden. Der handlede om fodboldfamilien. Fodbolden bringer folk sammen, fortæller Mourinho i et interview med TalkSport og uddyber:

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Jeg bad og græd i går, men hvor mange gjorde ikke det rundt om i verden. Jeg tror mange græd, fordi fodbold bringer os sammen. I går bragte fodbold os sammen af de forkerte grunde, men i sidste ende skal vi fejre, at Christian er i live, lyder det fra Mourinho, der i samme ombæring fortæller, at han har været i kontakt med Pierre-Emile Højbjerg, som gav positive meldinger tilbage på Eriksens tilstand.

– Organisationen, protokollerne, niveauet hos lægerne og specialisterne og gud gjorde, at Christian stadig er blandt os, at han kan være sammen med sin familie, og at han kan fortsætte med at leve livet igen, slutter en tydelig berørt Mourinho.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps.

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top