Danmarks vinderchancer ved EM 2021

The perfect guide to the casino

Danmarks vinderchancer ved EM 2021

Danmarks vinderchancer ved EM 2021

Det er årets største højdepunkt inden for fodbold, og som noget nyt vil EM blive afholdt i intet mindre end 12 forskellige byer over hele Europa, heriblandt København, der for første gang lægger græs til en EM-slutrunde. Fire af kampene er blevet spillet i Parken i København, som blandt andet var Danmark tre gruppekampe. 24 lande deltager i den store slutrunde, og kampene bliver afholdt i 12 lande som en hyldest og markering for, at det er 60 år siden, at de første europamesterskaber blev spillet.

Hvem vinder EM? Hvem bliver topscorer, og hvor langt kommer Danmark? Er du vild med fodbold, og vil du gerne gøre kampene ekstra spændende? Så prøv dit held med at oddse på den kommende slutrunde. Få et overblik over EM 2021 odds, forbered dig til årets største sportsbegivenhed og læs med her, hvis du gerne vil vide mere om Danmarks vinderchancer, og hvad du især skal overveje i forbindelse med EM betting på en topscorer.

Hvor langt kommer Danmark?

Favoritterne til EM 2021 er England, Frankrig, Belgien, Tyskland og Spanien, oddsene på disse lande er derfor bedst, men hepper du på fædrelandet, kan du prøve dit held med at oddse på de danske drenge. De kan nemlig, måske, gå rigtig langt. Danmark er den 9. største favorit i øjeblikket, og vi er derfor større favoritter end lande som Kroatien og Sverige. Kasper Hjulmand står i spidsen for det danske landshold, og Danmark har mange gode profiler og stjerne, såsom Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Simon Kjær. Det danske landshold har derfor masser af talent, og hvis holdet bliver sat godt op, kan det danske hold sagtens overraske, ligesom de gjorde ved EM-slutrunden tilbage i 1992.

EM betting på topscorer

Når det gælder EM topscorer odds, er der flere ting du skal overveje, inden du placerer et bet. Du skal kigge på spilleren, og overveje om han er i god form, eller om han har døjet med skader. Det er dog ikke kun spilleren, du skal kigge på, men også hvor langt spillerens hold forventes at nå. Faktorer uden om spilleren er også vigtige at have med i tankerne. Tager spilleren mange frispark og straffespark, er der måske chance for, at spilleren kan score mange mål og dermed blive en topscorer. Brug derfor lidt tid på at overveje disse faktorer, inden du oddser på, hvem der bliver topscorer ved EM.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top