The perfect guide to the casino

Brøndby-spiller meldt færdig i klubben: Måske forlænger han

Hjörtur Hermannsson vil ikke afvise, at han forlænger sin kontrakt med Brøndby IF. Han er i dialog med Carsten V. Jensen, men vil ikke røbe mere.

Hjörtur Hermannsson har kontraktudløb i Brøndby til sommer, og ifølge Ekstra Bladet forlader han Vestegnen der. Det er dog ikke nogen selvfølge.

Hovedpersonen fortæller selv til islandske Morgunblaðið, at der er en mulighed for, at han forlænger sit ophold i Brøndby.

– Jeg følger også sportsnyhederne nøje, og der er ofte mere bag det, der bare bliver skrevet om i pressen, siger han til det islandske medie og tilføjer.

– Jeg har drøftet min situation med Brøndby-ledelsen, og hvad der er sagt der, skal ikke gå igennem medierne, men der vil først blive taget en beslutning i slutningen af sæsonen.

Læs også: Avis: Derfor spiller Michael Lumb ikke for Brøndby IF

Hjörtur Hermannsson har startet de seneste kampe på banen i fraværet af Sigurd Rosted, og det glæder ham. Han erkender dog, at spilletiden generelt har været for lille.

Den islandske landsholdsstopper har tidligere været rygtet til Legia Warzawa fra Polen. Disse rygter har dog dæmpet sig over de seneste uger.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Så du det: Brøndby-forsvarer laver vigtig tackling – og så jubler han!

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top