Officielt: Fremad Amager henter FCK-talent

The perfect guide to the casino

Officielt: Fremad Amager henter FCK-talent

FC København har sagt farvel til en af klubbens unge talenter.

FC København er stærkt besat i midterforsvaret, hvor spillere som Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Andreas Bjelland og Victor Nelsson huserer, og det har blandt andet medvirket til, at der er langt til spilletid for flere i truppen.

Det har 18-årige Jacob Haahr også måtte sande, og han er derfor skiftet til 1. divisionsklubben Fremad Amager i jagten på regelmæssig spilletid.

Selvom der er tale om et permanent skifte, så har FC København dog mulighed for at hente den talentfulde forsvarsspiller tilbage i fremtiden.

Det oplyser Sune Smith-Nielsen, der er udviklingsdirektør i FCK:

– Det er et godt skifte for Jacob, fordi han nu bliver matchet kontinuerligt på højt niveau, og det gør, at han kan fortsætte sin udvikling, som vi vil følge nøje.

– Vi er også glade for, at vi har lavet en aftale, der giver os mulighed for at hente ham tilbage på et senere tidspunkt, hvis det viser sig at være det rigtige for alle parter, siger Sune Smith-Nielsen, der er udviklingsdirektør i FCK, og tilføjer:

Læs også: Belgisk topklub vil snuppe Lasse Schöne.

Læs også: Brøndby-spiller vil væk: Jagter mere spilletid.

– Jacob er i vores øjne et toptalent, og han har forudsætningerne og potentialet til at nå meget langt med sin fodbold, men det kræver kampe på højt niveau.

– Vi har en ambition om at uddanne fremtidens professionelle fodboldspillere i FCKs talentafdeling, og vi ser det som en anerkendelse, at ambitiøse og gode førstedivisionsklubber som Fremad Amager ser spillere som Jacob som en direkte forstærkning, allerede inden han for alvor har vist sig frem på seniorniveau, siger han.

Se også: Folk grinte af ham for tre måneder siden: Her forudser kommentator fyringen af Lampard.

Se også: Sanneh om David Nielsen: ‘Stor del af min beslutning – kan mærke tilliden’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top