Mæhle ser frem til Real Madrid-møde: Overvældende

The perfect guide to the casino

Mæhle ser frem til Real Madrid-møde: Overvældende

Den danske højreback ser frem til at møde den spanske storklub.

23-årige Joakim Mæhle skiftede denne vinter tilværelsen i belgisk fodbold ud med italienske Atalanta, hvor han allerede har fået massere af spilletid, og snart går det løs på den helt store scene, når han sammen med resten af holdkammeraterne skal krydse klinger med selveste Real Madrid i Champions League, og det er noget landsholdsbacken ser frem til.

– Jeg er stolt og glad over, hvad jeg har opnået, men jeg prøver at holde benene på jorden og ikke sige ‘nå, nu kom jeg til Italien, og så var det dét’, siger han i et interview med DBU.

– Det handler op at arbejde videre og opnå endnu flere ting. Nu skal jeg spille mod den største klub i Europa måske nogensinde og min helt store barndomsklub, Real Madrid, tilføjer højrebacken.

Læs også: Belgisk topklub vil snuppe Lasse Schöne.

Læs også: Brøndby-spiller vil væk: Jagter mere spilletid.

– Det er meget overvældende, men også en cadeau til hårdt arbejde og at tro på tingene. Men jeg håber egentlig bare på at kunne fortsætte denne opadgående kurve, for så skal der nok vente flere, store oplevelser i fremtiden, slutter Mæhle, som forhåbentlig kommer i aktion, når Atalanta og Real Madrid mødes i ottendedelsfinalen i Champions League den 25. februar.

Se også: Folk grinte af ham for tre måneder siden: Her forudser kommentator fyringen af Lampard.

Se også: Sanneh om David Nielsen: ‘Stor del af min beslutning – kan mærke tilliden’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top