Fyringstruet Gattuso: Jeg træder ikke tilbage

The perfect guide to the casino

Fyringstruet Gattuso: Jeg træder ikke tilbage

Den flamboyante manager er træt af alle rygterne om en mulig fyreseddel.

Gennaro Gattuso har været inde i en turbulent periode med Napoli, hvilket har medført adskillige rygter om, at han fyreseddel ligger og venter forude, men de rygter er den italienske manager efterhånden godt træt af, og det gav han bestemt også udtryk for efter torsdagens 4-2-sejr over Spezia.

– Jeg trak mig i Milano, da jeg ikke længere troede på, at jeg kunne gøre mere der, men her vil jeg ikke træde tilbage. Jeg er her og gør mit arbejde. Jeg har været her i fire år og er i min fjerde Coppa Italia-semifinale.

– Jeg vil gerne se, hvordan Inter vil klare sig uden Romelu Lukaku og Lautora Martinez i en måned, siger Gennaro Gattuso til RAI Sports og fortsætter.

– Præsidenten talte med holdet og beroligede mig, selvom jeg faktisk ikke har brug for det. Jeg gør mit job, og hvis det ikke er værdsat, så er det lige meget.

Læs også: Belgisk topklub vil snuppe Lasse Schöne.

Læs også: Brøndby-spiller vil væk: Jagter mere spilletid.

– Vi er i semifinalen i Coppa Italia. Se hvor Real Sociedad og AZ Alkmaar er, men alligevel opfører folk sig som om, at vi ikke har opnået noget ved at gå videre i den Europa League-gruppe.

– Jeg ved, at dette er en del af jobbet, og jeg vil fortsætte med at arbejde, så længe jeg får lov til det, men det der sker i øjeblikket, er overdreven, siger Gennaro Gattuso.

Se også: Folk grinte af ham for tre måneder siden: Her forudser kommentator fyringen af Lampard.

Se også: Sanneh om David Nielsen: ‘Stor del af min beslutning – kan mærke tilliden’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top