The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand hylder Jonas Wind: Han går imponeret til værks

Kasper Hjulmand uddelte store roser til FCK-angriberen oven på gårsdagens kamp.

Danmark blev i går aftes besejret med 4-2 af Belgiens stjernespækkede landshold, og blandt Kasper Hjulmands startende 11 var FCK-angriberen Jonas Wind at finde, og han nettede sågar til 1-1 i første halvleg.

Foruden sin scoring havde det 21-årige stortalent også flere gode aktioner i kampen, og Kasper Hjulmand var da heller ikke sen til at rose Jonas Wind efter slutfløjtet:

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jonas greb chancen efter et par gode indhop mod Færøerne og Sverige, og så kom han også ind og gjorde en forskel mod Island, selvom det var få minutter. Han faldt lige præcis ind i det spil, som vi gerne ville have.

– Vi vidste, der var en lomme, han skulle ned og spille i, så han skulle egentlig spille, som han plejer på landsholdet og i FCK, siger Kasper Hjulmand på pressemødet efter kampen og fortsætter:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Han går imponeret til værks. Vi vidste godt, han har en stærk psyke, og at han elsker at være derinde. Han kan godt leve med det pres, men der er ikke bare sådan lige at blive kastet ind i sådan en kamp.

– Jeg synes, han klarede det rigtig fint, så stor cadeau til Jonas og stor cadeau til holdet. De rutinerede, dem der har været med lidt ligesom Pierre, siger Hjulmand med henvisning til Pierre-Emile Højbjerg, der sad ved siden af landstræneren på pressemødet.

– Jeg hørte, hvordan han talte til Jonas både inden og under kampen, og den måde at være på over for de her spillere, der skal ind og gøre deres bedste. Det er lige så meget holdet og dem, der har været med omkring, der er årsagen til, at vi gang på gang ser unge spillere, der går ind og præsterer, lyder de rosende ord fra Hjulmand.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Gyldne gensyn med Zlatan, Ronaldinho og Kaká: Se CL-historiens bedste mål fra fjerde runde her.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top