The perfect guide to the casino

Offentliggør startopstillingen en dag før: Sådan stiller Sverige op mod Danmark

Den svenske assistenttræner Peter Wettergren har afsløret, hvordan Sverige stiller op i onsdagens venskabskamp mod Danmark. To Superliga-spillere starter på banen for de gul-blusede.

Danmark og Sverige brager sammen onsdag aften, og landsholdene er stærkt svækket grundet den verdensomspændende coronaviruspandemi.

Især Danmark er hårdt ramt, hvorfor det danske landshold formentlig kommer til at bestå af næsten lutter Superliga-spillere.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Hos Sverige er man ubekymret trods corona i den danske lejr, og de har så meget overskud og styr på tingene, at de har de startende 11 på plads.

AaB’s Oscar Hiljemark og FCM’s Jens Lys Cajuste starter på banen. Det har Sveriges assistenttræner Peter Wettergren afsløret på et pressemøde.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

Se Sveriges startopstilling her:

Kristoffer Nordfeldt – Mattias Johansson, Marcus Danielson, Carl Starfelt, Martin Olsson – Mattias Svanberg, Gustav Svensson, Jens-Lys Cajuste, Oscar Hiljemark – Robin Quaison, Alexander Isak.

Der er kampstart kl. 19.30 onsdag aften.

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top