Blandt de bedste under Niels F.: Fik hugget hovedet af under Zorniger

The perfect guide to the casino

Blandt de bedste under Niels F.: Fik hugget hovedet af under Zorniger

Jesper Lindstrøm er blandt Brøndbys bedste under Niels Frederiksen, mens han omvendt havde det meget svært under Alexander Zorniger.

Brøndby IF har gennemgået en stor udvikling, siden de i begyndelsen af 2019 fyrede Alexander Zorniger, der var historisk tæt på at vinde mesterskabet.

Den tyske cheftræner, som fortsat har en stor stjerne hos klubbens fans, satsede ikke på Brøndbys talenter, fordi de ifølge ham langt fra var gode nok.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Blandt andet fortæller Kevin Mensah, hvordan stortalentet Jesper Lindstrøm ‘fik hugget hovedet af’.

– ‘Jobbe’ er et godt eksempel på en af dem, som jeg oplevede fik hugget hovedet af af Zorniger, siger Brøndby-backen til podcasten ‘Den Gamle Hytte’.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

Han fortæller ydermere, at Alexander Zorniger var en meget konfronterende træner – en stor modsætning af Niels Frederiksen.

– Zorniger var en meget mere konfronterende træner, og det har både sine fordele og ulemper. Niels er mere dansk i sin måde at italesætte ting på. Det er det, en ung trup som vores har brug for. De unge knækker halsen, hvis de bliver konfronteret med alt det, de gør forkert, fordi de ikke har erfaringen.

Ansættelsen af Niels Frederiksen har været en tydelig gevinst for Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm, der er blandt Brøndbys nøglespillere og vel nok den, der har gjort det bedst i sæsonens fire første kampe.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Fra bolddreng til månedens unge spiller: ‘Jeg er Brøndby-dreng – jeg er sindssygt glad’!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top