The perfect guide to the casino

Ekspert: Disse tre spillere skal FCK af med

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Tre FCK-spillere skal finde et andet sted at spille til næste sæson, forudser Peter Graulund.

De tre spillere, som FCK ifølge Peter Graulund skal af med, er Nicolai Thomsen, Sten Grytebust og Sotirios Papagiannapopoulos.

– Nicolai Thomsen giver lidt sig selv. Han har kun spillet en håndfuld kampe, han er midt i tyverne, så han skal til at spille kampe, og der er masser af klubber, der gerne vil have ham, siger Peter Graulund til tv3sport.dk

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Sten Grytebust er stadig en fremragende målmand, der vandt det gyldne bur flere gange, mens han stod i OB. Nu er han bare blevet overhalet af Kalle Johnsson, der har været outstanding. Han kan ikke være tilfreds med at se kampene fra bænken, siger Peter Graulund.

– Sotirios Papagiannapoulos kan ende med at blive fjerdevalg, når Andreas Bjelland bliver helt klar igen, for så ser jeg ham som den oplagte makker til Victor Nelsson i forsvaret – med Ragnar Sigurdsson som reserve, siger Tv3-eksperten.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han betoner, at corona-pausen nok i virkeligheden er kommet meget belejligt for FCK.

– De har været rigtig hårdt ramt af skader. Denne pause har formentlig gjort, at flere af Ståle Solbakkens spillere er tættere på kampstart, siger Peter Graulund.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top