The perfect guide to the casino

Klopp er rasende over Champions League-kamp: Det var kriminelt at spille

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpool-manager Jürgen Klopp mener, at det var uforsvarligt at spille Champions League-kampen hjemme mod Atlético Madrid for 52.000 tilskuere.

Spansk fodbold var lukket ned, men det var engelsk fodbold endnu ikke, da Liverpool for små to uger siden tog imod Atlético Madrid i Champions League..

Sidste sæsons vindere af turneringen endte med at blive slået ud af de spanske gæster. Men kampen burde ikke være gennemført, mener Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg var i kontakt med Klopp tidligere den dag. Han sagde, at det var en kriminel handling at spille den kamp med tanke på omstændighederne, siger manager for bysbørnene Everton, Carlo Ancelotti, til italienske Corriere dello Sport. Det skriver Ritzaus Bureau.

– Vi snakkede meget om det dengang og syntes, at det var ubehageligt at ønske Atlético-fansene velkommen, når de ikke en gang havde lov til at tage på deres eget stadion, siger Liverpools borgmester, Joe Anderson.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det var desværre ikke min beslutning at træffe, når jeg ikke havde regeringen med mig. Jeg mener, at regeringen burde have gjort noget, siger Joe Anderson.

Siden da er alle engelske og europæiske kampe blevet suspenderet til 30. april på grund af coronavirus-udbruddet – med mulighed for forlængelse.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top