The perfect guide to the casino

Leicester og Chelsea delte i topbraget på King Power Stadium

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Der var massere af mål, da Leicester og Chelsea spillede 2-2 på King Power Stadium.

Inden kampen havde Frank Lampard noget kontroversielt, valgt at droppe Kepa til kampen, og startede i stedet med den 38-årige Willy Caballero. Med danskerbriller fik Andreas Christensen igen fuld tid, og samme gjorde kaptajn Schmeichel for Leicester. Efter 21 minutter kom VAR i fokus efter en mulig forseelse på Tammy Abraham i straffesparksfeltet, men her vinkede dommer Lee Mason og dommerne i VAR-rummet afværgende.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

I stedet blev det en 1. halvleg, hvor effektiviteten foran målet i den grad manglede, hvilket også resulterede i en 0-0 stilling ved pausen. Det blev hurtigt ændret i 2. halvleg. Et hjørnespark fra Mason Mount endte i panden på Antonio Rüdiger, der med et hårdt hovedstød passerede Schmeichel. Rüdiger skulle komme i fokus igen, men før dette, gjorde Leicester det til både 1-1 og 2-1.

Den 22-årige Harvey Barnes modtog bolden i venstre side, og efter et hurtigt træk ind i banen, sendte han et skud forbi Chelsea-forsvaret, og direkte over i det modsatte målhjørne. Herfra fik hjemmeholdet i den grad noget momentum, og fik udnyttet det i det 64. minut.

Caballero kom for langt ud af sit mål ved et indlæg, og det udnyttede Youri Tielemans, der hurtigt sendte en flad aflevering på tværs ind i feltet, hvor Ben Chilwell huggede til bolden første gang, og udplacerede en dårligt placeret Caballero i målet.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Heldigvis for Chelsea, var Antonio Rüdiger i målhumør, og gjorde det til 2-2 i kampens 71. minut. Rüdiger steg højest til vejrs i felte efter et indlæg fra Mason Mount, denne gang via et frispark, og headede bolden perfekt over Kasper Schmeichel.

2-2 stillingen holdt, og dermed er der fortsat otte point mellem Leicester og Chelsea i ligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top