The perfect guide to the casino

Jose Mourinho udtaler sig om Eriksen: Han var uden motivation

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Jose Mourinho åbner nu lidt op omkring Christian Eriksen, og hvordan at situationen har været siden portugiserens ankomst.

Tidligere på ugen blev det langt om længe officielt, at Christian Eriksen skifter Tottenham ud med den italienske storklub Inter.

Det har nu fået Jose Mourinho til at åbne op omkring danskeren, og hvorfor at spilletiden var begrænset for midtbanestjernen.

– Vi har ikke sagt det på grund af en aftale med Christian, men fra første dag, jeg kom, sagde han, at han ikke ville forlænge, siger Mourinho til The Guardian.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

– Så skullle Daniel Levy og jeg håndtere situationen – for mig var det at have en spiller uden stor motivation, men stadig en stor portion professionalisme og respekt for klubben, og Levy fik lavet en fantastisk handel med seks måneder tilbage af kontrakten.

– Jeg forsøgte at overtale ham, men Christian sagde, at beslutningen var taget. Derfra forsøgte jeg at bygge holdet uden ham. Det var derfor, jeg ikke brugte ham så meget.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

– Christian var en god fyr i omklædningsrummet, men med begrænsningerne for en spiller, der vil væk. Man kunne mærke i visse kampe, at han ikke var Christian, siger Mourinho.

Christian Eriksen skiftede i sommeren 2013 Ajax Amsterdam ud med Tottenham, hvor at han altså har spillet helt indtil januar 2020. Han har underskrevet en kontrakt med Inter, som vil holde ham i den italienske storklub indtil sommeren 2024.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top