Vanvittige 10 minutter: Direkte rødt kort, brændt straffespark og omspark efter VAR-drama

The perfect guide to the casino

Vanvittige 10 minutter: Direkte rødt kort, brændt straffespark og omspark efter VAR-drama

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Hvis det ikke var svært for Manchester City at indhente Liverpool i Premier League, er det hele lige blevet endnu værre, inden VAR kom på bordet.

Fredag aften er Manchester City på en svær udebaneopgave, da man møder Wolverhampton. Her har første del af kampen været uden de helt store chancer, men efter 12 minutter, fik Wolves noget af en gave. En høj bold bliver sendt afsted, og her kommer Ederson alt for sent ud af feltet, og nedlægger en chanceløs Diogo Jota.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Derfor rødt kort til Ederson, og derfor blev Pep Guardiola nødt til at skifte ud. Sergio Aguero røg ud og ind er kommet Claudio Bravo.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Dramaet stoppede ikke der. Efter 22 minutter blev Riyad Mahrez nedlagt i feltet, og efter en diskussion med VAR-dommerne, blev der dømt straffespark. Det skulle Raheem Sterling sparke, men den reddede Rui Patricio. Desværre for den portugisiske målmand, var nogle af Wolves-spillerne ifølge VAR-dommerne inde i feltet da Sterling sparkede, og derfor omspark. Sterling skulle sparke igen, og brændte igen, men denne gang faldt returen ud til englænderen, der dermed kunne sende City foran med 0-1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top