Officielt: Zlatan Ibrahimović vender hjem igen

The perfect guide to the casino

Officielt: Zlatan Ibrahimović vender hjem igen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


AC Milan har netop bekræftet, at de henter Zlatan Ibrahimović hjem igen.

Zlatan Ibrahimovićs kontrakt med amerikanske LA Galaxy udløber ved årsskiftet, og derfor har han længe kunne arbejde på en aftale med en ny klub.

Nu er fremtiden så på plads for den 38-årige svenske angriber, da han netop er blevet bekræftet i AC Milan, hvor at han tidligere i karrieren har optrådt før.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Du kan se deres to præsentationer herunder:

Ifølge La Gazetta dello Sport så har Zlatan underskrevet en kontrakt på seks måneder, og derudover skulle der angiveligt være en klausul i kontrakten som gør, at parterne kan forlænge aftalen med yderligere et år.

Selvsamme medie nævner også, at hele kontrakten har en samlet værdi på 25 millioner kroner for stjerneangriberen. Han kommer til at få trøjenummer 11, og han kan få debut D. 6 januar 2020, hvor at AC Milan skal i aktion mod Sampdoria.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

I sommeren 2010 blev Zlatan Ibrahimović udlejet fra FC Barcelona til AC Milan, og sommeren efter gjorde de skiftet permanent. Han spillede i klubben indtil sommeren 2012, hvor at han så skiftede til franske PSG. I sine to år i den italienske storklub blev det til 56 mål og 24 oplæg i 85 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top