Står klar med 750 millioner kroner: Real Madrid vil hente Premier League-stjerne

The perfect guide to the casino

Står klar med 750 millioner kroner: Real Madrid vil hente Premier League-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Zinedine Zidane er efterhånden ved at overbevise kritikerne om, at han ikke længere er fyringstruet.

Real Madrid brugte ellers massere af millioner ved sommerens transfervindue, da man blandt andet hentede Luka Jovic, Rodrygo, Ferland Mendy, Eden Hazard og Eder Militao, men det stoppede ikke Zidane og Real Madrid fra, at man kom rigtig dårligt fra start denne sæson. Til trods for flere store indkøb, så var Zidane interesseret i mange andre stjerner.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Den franske træner er særdeles glad for landsmændene Paul Pogba og Kylian Mbappe, og netop Pogba, skulle være grunden til, at danske Christian Eriksen ikke blev hentet til Madrid i sommers, da Zidane skulle foretrække Pogba foran danskeren. Nu er det dog en helt anden franskmand, som meldes interessant for Real Madrid

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Ifølge Don Balon, så skulle Real Madrid være klar til at handle i Chelsea igen. Denne gang vil de hente N’Golo Kanté, som har været en kæmpe profil for London-klubben, siden han skiftede fra Leicester. Ifølge mediet, så skulle Zidane og Real Madrid stå klar med 750 millioner kroner, for at lokke Kanté til klubben.

N’Golo Kantés kontrakt udløber i 2023, og siden skiftet i 2016, har han spillet 151 kampe for Chelsea. Her er det blevet til 11 mål, syv assists og 23 gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top