Ser i med Real Madrid? Martin Ødegaard med assist og vanvittig dribletur i 1. halvleg

The perfect guide to the casino

Ser i med Real Madrid? Martin Ødegaard med assist og vanvittig dribletur i 1. halvleg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Tilbage i 2015 lavede Real Madrid et kæmpe PR-køb, da man hentede den kun 16-årige Martin Ødegaard i Strømgodset. I dag er han blevet 20 år, og viser for alvor det niveau, som gjorde, at han trak alle overskrifter verden over som 16-årig.

Det har ikke været let at skifte til Real Madrid, og især ikke når man gør det som 16-årig. Det kan norske Martin Ødegaard i den grad skrive under på. Siden 2015, har han blot spillet 122 minutter for Real Madrids førstehold, imens det er blevet til 62 kampe for Real Madrid Castilla.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Siden 2017, har han været udlånt til Herenveen og Vitesse, men blev i denne sæson udlånt til spanske Real Sociedad, og her har han i den grad imponeret. Han har fået titlen som månedens spiller, og har scoret to mål og leveret tre assists i 12 kampe. Nu har han så været på pletten igen i 1. halvleg, da Real Sociedad tog imod Eibar på hjemmebane.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Ikke nok med, at han leverede en assist til Sociedads eneste mål, så har han også fået Eibar-spillerne til at ligne kegler, da han tog en dribletur, og sendte en perfekt aflevering ind til Willian Jose, der brændte en kæmpe chance.

Se assisten og den flotte dribletur, der næste må få personalet i Real Madrid til at tænke over, om man snart skal give Ødegaard chancen i Real Madrid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top