Liverpool sejrede efter stort drama i slutningen: Mourinho sejrede igen, imens Chelsea tabte

The perfect guide to the casino

Liverpool sejrede efter stort drama i slutningen: Mourinho sejrede igen, imens Chelsea tabte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Der endte med at være massere af drama, da Liverpool i sidste ende hentede alle tre point hjemme mod Brighton.

Virgil van Dijk er i spil til at få titlen som verdens bedste fodboldspiller, og i 1. halvleg viste han nogle af de takter på, hvorfor han netop er med i den sammenhæng. Efter 24 minutter, kunne han allerede kalde sig dobbelt målscorer, begge gange via Trent Alexander-Arnold assists, den ene via frispark og den anden via hjørnespark.

I kampens 76. minut fik Alisson rødt kort, da han tog med hånd uden for feltet, og her snød Lewis Dunk alle, da han tog frisparket rigtig hurtigt, hvilket snød indskifter Adrian.

Til trods for et stort pres af Brighton i slutningen af kampen, så snuppede Liverpool alle tre point.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Crystal Palace snuppede en vigtig udebanesejr, da man slog Burnley med 0-2. Wilfried Zaha bragte Palace i front i 1. halvlegs overtid, og i 2. halvleg var det så Jeffrey Schlupp, der sikrede sejren.

Chelsea skuffede totalt, da man på hjemmebane tabte med 0-1 til West Ham. Frank Lampards tropper kom bagud efter 48 minutter, da Aaron Cresswell bragte gæsterne i front, og til trods for et stort Chelsea pres, lykkedes det ikke at komme på tavlen. West Ham havde også flere fine chancer i opgøret, og fik annulleret et mål i 2. halvleg, da Michail Antonios mål blev underkendt efter VAR.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

José Mourinho har fået den perfekte start i Tottenham. Det er blevet til sejre over West Ham og Olympiakos, og nu er han altså tre for tre, efter Tottenham vandt med 3-2 over Bournemouth på hjemmebane. Dele Alli bragte Tottenham i front efter 21 minutter, og han skulle komme på tavlen igen, da han kort inde i 2. halvleg, var på pletten igen. Da Moussa Sissoko så scorede til 3-0 efter 69 minutter, tydede alt på, at kampen var afgjort. To mål af Bournemouth i det 73. og 96. minut gjorde dog, at Tottenham skulle bevare koncentrationen, for ikke at smide to dumme point væk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top