Kæmpe drama: To klassemål i slutningen og én megaredning i overtiden, da Manchester City måtte nøjes med uafgjort

The perfect guide to the casino

Kæmpe drama: To klassemål i slutningen og én megaredning i overtiden, da Manchester City måtte nøjes med uafgjort

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Manchester City skulle få det noget svære end regnet, da de på udebane skulle op imod Newcastle, der ellers ikke har været prangende i denne sæson.

Newcastle havde ikke tabt på hjemmebane siden man mødte Arsenal i første spillerunde. Der skulle dog ikke gå forfærdelig lang tid, før Newcastle kom bagud. Et flot opspil mellem Raheem Sterling og David Silva ender til sidst med lidt kaos, og da bolden så ender hos Sterling, sparker han den sikkert i kassen.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Til trods for en 1. halvleg, hvor City sad på både spil og chancer, skulle hjemmeholdet få udlignet få minutter efter Sterlings scoring. Endnu en gang er det flot spil mellem to spillere, der fører til målet. Miguel Almiron og Jetro Willems kombinerer med hinanden, og i sidste ende er det Willems, som kan udligne for Newcastle.

I 2. halvleg skulle Manchester City få flere chancer for at komme foran. Igen sad udeholdet nemlig på boldbesiddelsen, og både Bernardo Silva og Gabriel Jesus, havde kæmpe chancer for at score, men var ueffektive foran målet. I det 82. minut kom scoringen så til udeholdet, og hvilken en. Kevin De Bruyne banker bolden i kassen, hvilket du kan se herunder.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Derfor lignede det altså en Manchester City sejr, da Newcastle siden det 60. minut, blot havde sat sig for at forsvare det ene point hjem og satse på kontra. Men i det 88. minut skulle Newcastle udligne, og endnu en gang, en rigtig flot scoring. Et frispark fra en skarp vinkel bliver sparket kort, og her står Jonjo Shelvey klar, til at brage bolden i mål lidt uden for feltet.

I kampens overtid fik Raheem Sterling en megachance, men her diskede den tidligere Esbjerg-keeper, Martin Dubravka, op med en kæmpe redning, og dermed måtte City nøjes med et skuffende 2-2 resultat.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top