The perfect guide to the casino

Kom med trusler og kastede en røgbombe i Jens Stages lejlighed: Nu er de blevet idømt fængselsstraf

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Da Jens Stage takkede ja til en rekordstor handel til FC København denne sommer, var det ikke alle AGF-fans, som tog den nyhed så pænt.

I juli måned stak det helt af, da tre AGF-fans valgte at kaste en røgbombe ind i Jens Stages lejlighed i Aarhus samtidig med, at de kom med en række trusler til den tidligere AGF-stjerne. På røgbomben var der nemlig en seddel, hvor der stod ‘I Aarhus straffes forrædere, Judas-svin’. Nu er der faldet dom for de tre AGF-fans, som gik langt over stregen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den 24-årige mand, som menes at være den mand, der tog initiativet, er ved Retten i Aarhus blevet idømt et års ubetinget fængsel for at have kastet en røgbombe i FCK-stjernens lejlighed. De to andre i sagen, er blevet idømt ni måneders fængsel, og her skal tre af de måneder afsones, imens resten gøres betinget med vilkår om samfundstjeneste. Sådan lyder det fra Ekstra Bladet. Alle tre personer i sagen, er fundet skyldig i forsøg på brandstiftelse.

Dog er de også blevet frifundet for at forvolde fare for menneskeliv. I retten forklarede de, at de ‘bare’ ville skræmme Jens Stage og fortælle, at skiftet var helt uacceptabelt. Jens Stage var ikke selv i lejligheden under angrebet, men derimod var FCK-stjernens bofælle og hans kæreste til stede.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ifølge et forsikringsselskab, så skulle der være skader i lejligheden for ihvertfald 225.000 kroner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top