Thomas Delaney: Vi tror på vores chancer mod Barcelona

The perfect guide to the casino

Thomas Delaney: Vi tror på vores chancer mod Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix



Thomas Delaney og resten af Borussia Dortmund, skal op imod gruppespillets hårdeste modstander, når FC Barcelona kommer på besøg.

Dortmund og den gule mur, er dog et utroligt svært sted at spille, og efter en forrygende 4-0 sejr over Bayer Leverkusen, er der store forventninger til Dortmund. Især med henblik på, at Barcelonas helt store stjerner, enten har været skader i sæsonstarten, eller blot har spillet i korte perioder.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Efter kampen mod Bayer Leverkusen, fik Delaney rigtig meget ros for sin indsats, og han har udtalt efterfølgende, at han godt ved, hvad hans kompetencer er, og hvad han skal bidrage med.

– Det er altid mit mål. Jeg er ingen Messi. Jeg kan ikke drible, som han kan, så jeg må bringe noget andet på banen, siger Thomas Delaney til Ruhr Nachrichten.

– Leverkusen er et af de hold i Bundesligaen, der spiller bedst fodbold. Der var lange faser, hvor vi ikke havde bolden, men det tacklede vi godt – og det kan også ske mod Barcelona, siger Delaney..

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Hvis Dortmund kan holde det høje niveau mod Barcelona, så har vi i den grad en spændende kamp i sigte. Kickoff er klokken 21.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top