Superstjernen fik karantæne efter Manchester United-kamp: Nu slipper Neymar billigere

The perfect guide to the casino

Superstjernen fik karantæne efter Manchester United-kamp: Nu slipper Neymar billigere

Foto: Ritzau Scanpix



Neymar fik tre dages karantæne i Champions League, men han slipper med to.

Den brasilianske superstjerne Neymar slipper med to dages karantæne i Champions League. Det har den internationale sportsdomstol (CAS) tirsdag afgjort.

27-årige Neymar fik karantæne, efter at Paris Saint-Germain blev slået ud af sidste sæsons Champions League af Manchester United, fordi han efter kampen kaldte et straffespark til Manchester United for en skændsel.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Neymar spillede ikke selv med i kampen, fordi han var skadet. Manchester United endte med at vinde 3-1 i Paris, efter at den franske klub havde vundet den første kamp i Manchester 2-0. Derfor gik Manchester United videre til kvartfinalerne på flest udebanemål.

Sidst i kampen scorede Manchester United på et straffespark, som først blev tilkendt, efter at dommeren, Damir Skomina fra Slovenien, havde konsulteret video-dommersystemet VAR. Skomina dømte straffe, da han på video så, at Manchester Uniteds Diogo Dalot skød bolden op på armen af franskmændenes Presnel Kimpembe. Og det var denne kendelse, som fik Neymar op i det røde felt.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Det er en skændsel. De har sat fire mennesker, der intet ved om fodbold, ind i VAR-rummet. Hvordan er det muligt. Knep jer selv, rasede Neymar efter kampen på de sociale medier.

De udtalelser takserede det europæiske fodboldforbund (UEFA) til tre spilledages karantæne, men nu slipper Neymar altså med at sidde uden for hjemme mod Real Madrid og ude mod Galatasaray. Han er klar til de to kampe mod Club Brugge.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top