Millioner låst: FC København kan ende med ikke at få en krone for videresalg af Andreas Cornelius

The perfect guide to the casino

Millioner låst: FC København kan ende med ikke at få en krone for videresalg af Andreas Cornelius

Foto: Ritzau Scanpix


FC København må vente på at få udbetalt videresalgsbonussen for Andreas Cornelius.

FC København solgte Andreas Cornelius til Atalanta for 33,75 millioner kroner tilbage i sommeren, og man fik samtidig indskrevet en videresalgsklausul på den mulige fremtidige fortjeneste.

Italienerne sendte ham i sommeren 2019 til Serie A-kollegaerne fra Parma for 56,3 millioner kroner, og dermed stod løverne til at score 2,25 mio. kroner i videresalgsklausul.

De penge har FC København dog ikke fået ind på kontoen, skriver Ekstra Bladet, der beretter om en kompliceret handel mellem Atalanta og Parma.

Læs også: Brøndby IF snuppede Andreas Maxsø for snuden af Superliga-klub

Således er Andreas Cornelius faktisk kun udlejet til Parma for de kommende to sæsoner, selvom det forlød sig, at han havde skrevet fire år med Parma.

Ekstra Bladet beretter nemlig, at Parma har en obligatorisk købsklausul på ham om to år, men det kræver, at de er i Serie A.

Er de rykket ud, kan de sende Andreas Cornelius retur til Atalanta, og dermed får FC København ikke en krone i videresalg, da han i teorien først er solgt fra 2021.

Er Parma stadig i Serie A i 2021, SKAL de købe Andreas Cornelius for 56,3 millioner kroner, og så skal Atalanta videreoverføre de lidt over 2 millioner kroner til FCK.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top