Michael Ballack slår fast: HAN er Bayerns næste store indkøb

The perfect guide to the casino

Michael Ballack slår fast: HAN er Bayerns næste store indkøb

Foto: Ritzau Scanpix



Den tidligere Bayern München-stjerne, Michael Ballack, tror, at Bayern München køber Timo Werner fra RB Leipzig til sommer.

Bayern München har for vane at støvsuge Bundesligaen for de bedste tyske spillere. Og angriberen Timo Werner fra RB Leipzig kan blive den næste, der tager turen til den sydtyske storklub.

Den 23-årige Timo Werner blev i sommer sat i forbindelse med flere klubber – herunder Bayern München. Men de tyske mestre kom aldrig med et formelt bud.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I stedet har Timo Werner forlænget kontrakten med RB Leipzig, så den nu først udløber i 2023.

– Han har ganske vist netop forlænget sin kontrakt med sin klub. Men jeg tror, at Bayern München vil gøre meget for at købe Timo Werner til næste sommer, siger Michael Ballack til tyske Tageszeitung.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den nu 23-årige Timo Werner skiftede fra VfB Stuttgart til RB Leipzig i 2016, hvor den østtyske klub stod over for sin første sæson i Bundesligaen. Siden har han fået landsholdsdebut, og han har banket bunker af mål ind. I denne sæson er det foreløbig blevet til fem mål i fem kampe.

Da Timo Werner forlængede kontrakten med RB Leipzig – der i skrivende stund fører Bundesligaen – sagde han, at han en dag godt kunne forestille sig at spile for en udenlandsk klub, men at han foreløbig koncentrerede sig om RB Leipzig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top