Mener de det? Manchester United vil erstatte Lukaku med denne 27-årige angriber fra midterklub

The perfect guide to the casino

Mener de det? Manchester United vil erstatte Lukaku med denne 27-årige angriber fra midterklub

Foto: Ritzau Scanpix



Romelu Lukaku fik endelig sit skifte til Inter Milan på plads denne sommer, og i Manchester United er man også fint tilfreds med handlen.

Problemet er bare, at man ikke rigtig nåede at købe en erstatning, og derfor har man nu et noget tyndt angreb. Derfor kan det meget vel ende med, at Manchester United skal ud og handle allerede til januar, og her er flere navne blevet nævnt. De to englændere Jadon Sancho og James Maddison er i flere omgange sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. Problemet er bare, at ingen af dem rigtigt er angribere.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Da sommertransfervinduet var igang, gik der rygter om blandt andet Mario Mandzukic, men den handel skulle ikke blive til noget i sidste ende, da Romelu Lukaku valgte Inter foran Juventus. Nu skriver ESPN dog, at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, har fået en helt anden angriber i sigte.

Der er tale om ingen ringere end 27-årige Callum Wilson fra Bournemouth, der kom til Bournemouth tilbage i 2014 fra Coventry. Her har han sidenhen spillet rigtig mange kampe for Bournemouth, og fik endda også debut på det engelske landshold for snar et år siden. Det er dog kun blevet til en venskabskamp, samt to indskiftninger i Nations League og EM kvalifikationen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I denne sæson er han startet godt ud, hvor det er blevet til tre mål og en enkelt assist i fem kampe, herunder to mål i Bournemouths seneste 3-1 sejr over Everton. Det er altså præstationer som disse, samt hans præstationer fra sidste sæson, hvor det blev til 14 mål og 10 assists i 30 Premier League kampe, som har fået Manchester Uniteds interesse. Hans kontrakt med Bournemouth udløber i 2023, og siden hans skifte til Bournemouth i 2014, er det blevet til 154 kampe. Her har han i alt scoret 61 mål og leveret 28 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top