KÆMPE drama til Juve-træning: Higuain stempler træner i frustration

The perfect guide to the casino

KÆMPE drama til Juve-træning: Higuain stempler træner i frustration

Foto: Ritzau Scanpix



Imorgen tager Juventus hul på deres Champions League kampagne, når de møder Atlético Madrid på udebane.

Derfor er de i fuld gang med forberedelserne til kampen imorgen, og her er der stor kamp om pladserne i Juventus. Juventus har nemlig en af de bredeste trupper i Europa, og derfor er det ikke nemt at få en startplads i klubben, medmindre du hedder Cristiano Ronaldo. Derfor er der ekstra hård kamp, om de sidste pladser i offensiven i Juventus, og det kom til udtryk i dagens træning.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Her har de nemlig gang i den helt klassiske, ‘en mand i midten’, hvor det altså var Gonzalo Higuains tur til at være i midten. Det er altså noget, der ikke falder i god jord hos argentineren, og det beviser han til træningen, hvor han tænder fuldstændigt af, og ender med at stemple en af trænerne i Juventus med vilje. Efterfølgende sparker han også til reklamebannerne, og skal have et par holdkammerater til at køle ham ned.

Se hele den vanvittige episode her.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Gonzalo Higuain har spillet 108 kampe for Juventus. Her er det blevet til 56 mål og 12 assists. Han kom til klubben tilbage i 2016 fra Napoli, og har stadig to år tilbage af sin kontrakt i Juventus.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top