Efter fyring: Gammel kending træder til i Esbjerg

The perfect guide to the casino

Efter fyring: Gammel kending træder til i Esbjerg

Foto: Ritzau Scanpix



Den tidligere cheftræner, Lars Lungi Sørensen, træder til som assistent-træner i Esbjerg, efter at klubben mandag fyrede cheftræner John Lammers.

Lars Lungi Sørensen skal i den kommende tid assistere Claus Nørgaard i Esbjergs trænerteam, efter at vestjyderne mandag valgte at fyre den hollandske cheftræner, John Lammers.

Det skriver Esbjerg fB på klubbens hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Vi er glade for, at Lungi træder til og assisterer i den nuværende situation. Lungi kender spillerne fra seneste sæson, hvor han var en del af teamet, og han har værdifuld erfaring, som vi kan bruge frem mod de kommende opgaver, siger sportschef Jimmi Nagel til klubbens hjemmeside.

Esbjerg valgte efter fyringen af John Lammers at forfremme den hidtidige assistent-træner, CLaus Nørgaard, til cheftræner, indtil en permanent afløser er fundet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Lars Lungi Sørensen var cheftræner i Esbjerg fra december 2016 frem til nedrykningen i sommeren 2017. Herefter tog John Lammers over og førte klubben tilbage til Superligaen i 2018 – og året efter til bronzemedaljer.

Esbjerg ligger efter ni spillerunder næstsidst i Superligaen med fire mål og fem point. Tre hold rykker ud af Superligaen i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top