Drama på det tyske landshold mellem to stjerner: 'Hans kommentarer var upassende'

The perfect guide to the casino

Drama på det tyske landshold mellem to stjerner: ‘Hans kommentarer var upassende’

Foto: Ritzau Scanpix



Det virker altså til, at der i den grad er lidt drama på det tyske landshold, mellem to af holdets store stjerner.

Tyskland og Joachim Löw har noget af et luksusproblem, når han skal vælge målmand til hver kamp. Her kan han nemlig vælge mellem Manuel Neuer og Marc-André ter Stegen. Det er altså førstnævnte som sidder meget sikkert på den tjans, til trods for, at ter Stegen i den grad har vist et højt niveau i FC Barcelona.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Manuel Neuer har da også været en del af det tyske landshold, i meget længere tid end Marc-André ter Stegen, og er ligenu oppe på 90 landskampe. Den 33-årige keeper bliver dog pustet i nakken af ter Stegen, og ter Stegen var også ude med en negativ kommentar, efter han ikke fik noget spilletid mod Holland og Nordirland. Den faldt ikke i god jord hos Neuer, som mente det var en helt unødvendig kommentar.

Det var samtidig en disrespektfuld kommentar mod Bernd Leno og Kevin Trapp, som også kæmper for at få lov til at stå for det tyske landshold. Det gad Marc-André ter Stegen dog ikke at høre på, og var hurtigt ude med en kommentar to Neuer.

– Man kan se på min opførsel de seneste år, og så tror jeg ikke, at Neuer eller andre skal tale om mine følelser eller analysere på dem. Hans kommentarer var upassende, men jeg vil ikke sige meget mere. Jeg vil gerne slutte kontroverserne her, siger ter Stegen til ESPN.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det er blevet til 22 landskampe for 27-årig Marc-André ter Stegen indtil videre. Dog har hele 13 af dem været venskabskampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top