Chok: Derfor overvejer Jürgen Klopp at forlade Liverpool

The perfect guide to the casino

Chok: Derfor overvejer Jürgen Klopp at forlade Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix



I oktober 2015 ansatte Liverpool Jürge Klopp, og han er sidenhen gået hen og blevet en kæmpe succes.

Det er indtil videre blevet til hele tre europæiske finaler inden for kort tid, desværre tabte man Europa League finalen og en enkelt Champions League finale, som mest af alt vil blive husket for Loris Karius’ meget dårlige kamp. Klopps kontrakt med Liverpool udløber i 2022, og hans agent har tidligere afsløret, at han ikke har travlt med at forlænge den.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nu er der dog dårlige nyheder på vej til Liverpools fans, da Klopps agent, Mark Kosicke, i et interview med det tyske fodboldsite Spox, har udtalt, at der er en helt særlig grund til, at Klopp overvejer at forlade Liverpool i fremtiden. Grunden er det kedelige vejr i England.

– Jürgens kontrakt gælder frem til 2022, og det er en offentlig hemmelighed, at klubben gerne vil forlænge den. Vi har stadig noget tid at løbe på. Vi må vente og se, hvordan tingene udvikler sig, og om klimaforandringerne bringer bedre vejr til England, eller om det kun kommer til Tyskland, starter han ud med.

Udover det dårlige vejr for Hr og Fru. Klopp, så er det også det stramme vinterprogram i Premier League, som presser Klopp, og får ham til at overveje, hvor længe han egentligt vil være i Liverpool.

– Det skal man ikke undervurdere. Jeg husker i november eller december, da Liverpool første gang spurgte om en kontraktforlængelse, sagde jeg: ‘Lad os vente’. Ulla og Jürgen står op om morgenen, hvor der er mørkt. Og når de ses igen om aftenen, er det også mørkt, eller også er det gråt og vådt. Under vinterpausen i Tyskland tager klubberne, hvis vejret er rigtig dårligt, på ferie i to uger, og så kommer de tilbage og flyver direkte på træningslejr i solen i flere dage. I den periode skal trænerne i England nogle gange forberede op til 13 kampe. De er allerede udmattede, og det er ikke let, lyder det fra Mark Kosicke.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Klopps statistik i Liverpool lyder på et pointgennemsnit på 1,99 i 215 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top